Mills Maltipoo Puppies

Maltipoo Til Adopsjon Oslo

Kjøp rimelige og godt trente Maltipoo-valper fra anerkjente oppdrettere i Oslo

Maltipoo-oppdrettere i Oslo

Beige Maltipoo Valper Oslo

Maltipoo valper til salgs i nærheten av meg Oslo

Godt trente Blue Eyes Maltipoo-valper

Maltipoo-valpen vår koster €700 eksklusiv fraktkostnader

I Oslo, har det mest utfordrende aspektet ved å skaffe seg en hund vært å finne en god oppdretter. På grunn av dette har vi tatt hånd om all forskning for deg her hos Mills Maltipoo Breeders. Bare oppdrettere som følger retningslinjene våre har lov til å samarbeide med oss. Å velge riktig valperase er et utfordrende skritt. Det er her våre valperådgivere kommer inn. Før vi sender deg valpen din, undersøker vi valpen nøye for eventuelle helseproblemer.

I tillegg til å gi deg en valp, gir vi deg også et forhold! Vårt firma plasserer valper i omsorgsfulle, permanente hjem over hele Tyskland, selv om vi ikke er oppdrettere selv. Det kan være valper utenfor staten når du bestiller fra denne nettsiden, men alle valper er fra de beste oppdretterne over hele landet . Frakt kan ordnes.

Hvor får man Maltipoo-valper i Oslo

Vi er en av Oslo fremste Maltipoo-oppdrettere. Maltipoos og pudler av første generasjon er i forkant av rasen vår. Maltapoos og Maltiepoos er alle forskjellige stavemåter av samme rase, men de er alle Maltipoo-valper. En krysning mellom en renraset puddel og en renraset malteser.

Hele året har vi til salgs røde Maltipoo valper, aprikos Maltipoo valper, panda tricolor Maltipoo valper, og hvit maltipoo valper. Den veier mellom tre og seks pund.

Oppdretter våre Maltipoo-valper med våre utsøkte små størrelser og vakre maltesiske og små lekepudler og tekopp-lekepudler . Pudler er registrert hos The Kennel Club og maltasere er registrert hos The Kennel Club for våre Maltipoos.

Vi vil ha et kull med litt større maltipoo-valper i størrelsesområdet 10 pund som kommer ut denne høsten for folk med små barn. Det blir kun ett kull av denne rasen. Generelt er størrelsesområdet vårt 3 til 6 pund. (Se forrige avsnitt for detaljer).

Tiny Maltipoo For Sale In Europe

Original price was: $1,500.00.Current price is: $1,200.00.

Beige Maltipoo For Sale In Europe

Original price was: $1,500.00.Current price is: $1,200.00.

Apricot Maltipoo For Sale In Europe

Original price was: $1,500.00.Current price is: $1,200.00.

Maltipoo Dogs and Puppies For Sale In Europe

Original price was: $1,500.00.Current price is: $1,200.00.

Buy Mini Maltipoo Online In Europe

Original price was: $1,500.00.Current price is: $1,200.00.

Buy Miniature Maltipoo Puppies In Europe

Original price was: $1,500.00.Current price is: $1,200.00.

Teacup Maltipoo Puppies For Sale In Europe

Original price was: $1,500.00.Current price is: $1,200.00.

Micro Maltipoo Puppies Breeders In Europe

Original price was: $1,500.00.Current price is: $1,200.00.

Maltipoo valper til salgs i nærheten av meg Oslo

Velkommen!

Vi har gjort våre Maltipoo-valper rimelige, slik at hver familie som ønsker å eie en Maltipoo har råd til det uten problemer.Som en anerkjent Maltipoo-oppdretter, streber vi etter å avle frem utmerkede valper som tåler tidens tann. Maltipoo-hunder er kjent for sin milde, lekne og intelligens som er noen av grunnene til at vi ble forelsket i rasen. Vi er et av de beste valgene Norge og Oslo for å være nøyaktig når det gjelder hundeoppdrett. Bildene ovenfor av våre Maltipoo-valper til salgs i nærheten av meg representerer de tilgjengelige valpene akkurat nå som er klare til å bli rehomed 

Tilgjengelige valper

Vi har for tiden valper tilgjengelig for adopsjon som blir vaksinert, ormekur og tatt hånd om uten parasitter. Valpene kommer med registreringsattest, skriftlig helseattest fra veterinær, og slektshelsegaranti i fem år, sammen med pledd og nok valpemat til å komme i gang.

Maltipoo valper til salgs i Oslo

Flere uker etter at valpene er født, begynner personalet vårt valpesosialiseringsprogram . Vi bruker litt tid med valpene, holder dem og sjekker fremgangen deres mens de vokser. Valpene får distinkte fargehalsbånd sammen med midlertidige navn som hjelper med å skille personligheter når de går gjennom de tidlige fasene av utviklingen.

Valpene avventes vanligvis innen den tredje uken. Forskjellige typer overflater ble brukt for å introdusere valpen til livet som (sement, tregulv, fliser, tepper, gress osv.). Det er et stort gressområde hvor barna kan leke, som blir lekeplassen for våre nye kull. Valper lekeområde i varme måneder.

Når steder blir kaldere når vinteren nærmer seg, blir vår 1800 sq. ft kennel et område for sosialisering/lekeplass for valper. Med mange års erfaring oppdager vi at en-til-en interaksjonstiden vi bruker på valpene bidrar til å øke denne selvtilliten, og som sådan ender vi opp med en lettere trent hund. På en så stor gård som vår har vi hunder i alle aldre som samhandler med de nye kullene eller tilgjengelige valper etter hvert som de vokser, spiller like mye en viktig rolle i utviklingen av valpene.

Trenger nyfødte Maltipoo-valper ormekur?

Mange Maltipoo-elskere lurer på om valpene deres blir ormekur før adopsjon. I Millers Maltipoo Home ormer vi valpene våre 3 ganger (4 uker, 51/2 uker og 7 uker). Mellom 61/2 og 7 ukers alder inviterer vi en veterinær til å sjekke valpene og gi dem den nødvendige vaksinasjonen. Vi aksepterer besøkende i prosessen under valpenes vekst, men vi tillater ikke valg av valp før forfallen hentedato.

Først når de er 8 uker gamle, kan de nyfødte Maltipoo-valpene adopteres og flyttes til sine evige hjem. Adopsjon av vår nyfødte Maltipoo-valp er basert på rekkefølgen betalingen mottas i. De fleste av hentingene gjøres i helgene for å hjelpe flertallet av våre langdistanse Newborn Maltipoo valpeeiere. Våre hardtarbeidende og energiske staber er til stor hjelp når valpene skal velges ut.

Å dele sin kunnskap om hvert valplignende temperament og personlighet hjelper kunden å velge akkurat den valpen som passer hjemmet deres. Frakt er like tilgjengelig hvis klienten foretrekker at valpen skal leveres til hjemmeadressen. Frakt foregår for det meste med fly og med hjelp av en barnepike. Dette letter leveringsprosessen og bidrar til å gi valpen en førsteklasses fraktprosedyre som sikrer at valpen kommer i tide og i god stand. Du kan alltid kontakte ossdersom du har spørsmål om rasen eller hvordan du sikrer deg en valp.

Brune Maltipoo valper til salgs

Millers Maltipoo-valpene er en sjelden hund fordi de ikke avles ofte. De kommer med en dobbel pels som gjør dem veldig attraktive. Maltipoo er en veldig lydhør rase på trening. Millers Maltipoo-valpene er mer sannsynlig å være vennlige med fremmede og andre raser.

Vi har en Maltipoo valpefarm som ligger i Oslo. Vi oppdrar Maltipoo utelukkende for kjæledyrformål. Vi avler også opp og går om bord på belgiske malinois. Vi har flere fornøyde kunder som er veldig fornøyde med våre hundebarnehager.

Våre Biege Maltipoo valper til salgs er nå tilgjengelig. Dette er en sjelden farge i Maltipoo-rasene med karakteristiske egenskaper som er bra med barn og kan gjøre et søtt kjæledyr for småbarn.

8 uker gammel Maltipoo-valp

8 uker gammel Maltipoo-valp til salgs – Ønsker du å adoptere en Maltipoo? Det anbefales å eie en på valpestadiet. Vanligvis er Maltipoo-valper klare til å forlate sin mor og andre kull ved 8 uker gamle for å starte et nytt liv i sitt evige hjem. En 8 uker gammel Maltipoo-valp er veldig sårbar, da hovedfokuset ditt bør være på å drikke, leke, sove og spise i tide. En Maltipoo-hund krever mye oppmerksomhet og konstant tilsyn de første månedene.

Hva du bør vite om 8 uker gamle Maltipoo

Maltipoo valper til salgs i nærheten av meg

Maltipoo valper til salgs Near me Oslo

Vår 8 uker gamle Maltipoo valp er en av de sjeldent funnet raser . Maltipoo-hunder er best kjent som en allsidig rase som utmerker seg i alle aspekter av feltforsøk og jakt. De brukes også som politihunder, søk- og redningshunder og servicehunder. Hvis du ser etter en intelligent rase med god utholdenhet, høres en Maltipoo ut som den perfekte hunden å eie.

En Maltipoo-eier bør være klar over aktivitetene som kjæledyret hans vil være involvert i. Dette er fordi Maltipoo krever mye fysisk trening , ellers har de en tendens til å bli destruktive, fiendtlige og vanskelige å håndtere. Det er derfor det er viktig å forstå de ulike treningstypene som er tilgjengelige for kjæledyret ditt, slik at du kan vite hva som passer for hunden din.

Sosialisering av din 8 uker gamle valp

8 uker gammel Maltipoo-valp er så søt og bedårende. På denne tiden elsker Maltipoo-valper å leke og løpe rundt. I løpet av de første dagene ville det være best om Maltipoo-valpene får leke uten bånd, slik at de kan nyte og utforske det nye miljøet sitt.

Den 8 uker gamle Maltipoo-valpen vil være nysgjerrig, leken og kan komme i trøbbel hvis den ikke overvåkes nøye. Fra og med 8 uker gamle Maltipoo-valper bør mates med et friskt kosthold spesielt utviklet for Maltipoo som vokser sunt. Selv om fersk mat må vurderes for 8 uker gamle Maltipoo-valper; det kan kun gis som godbiter og ikke som en kostholdserstatning for tørrbitte.

De 8 uker gamle Maltipoo-valpene vil kreve ferskvann og tilgang til utendørs for baderomsbevegelser. Hold vannskålen ren, bruk en hundeskål i nylon hvis valpen har en tendens til å tygge eller gnage på noe, spesielt de keramiske.

Maltipoo valper oppdrettere nær meg i Oslo

Hvorfor kjøpe en Maltipoo fra oss

Å kjøpe en Maltipoo-valp fra en pålitelig oppdretter som Mills Maltipoo-hjemmet har mange fordeler. Det er noen få grunner skissert nedenfor til hvorfor en maltipoo-elsker i Oslo bør velge å kjøpe Maltipoo-valpen hans eller hennes fra oss.

  1. Helse og temperament: Oppdrettere i Oslo er stolte av å avle opp valpene sine. Det er derfor vi her på millers maltipoo home sørger for at valpene våre blir tatt godt vare på. Ved å ta vare på valpene kan vi garantere at de er friske og har et godt temperament. For ytterligere å sikre at valpene er friske, utfører vi alvorlige genetiske tester for å sikre at Maltipoo-valpene ikke har noen arvelige sykdommer og at de ikke er disponert for noen helsemessige forhold, som sådan reduserer risikoen for uventede helseproblemer som kan komme etter hvert. .
  2. Kunnskapsrik og pålitelig: Med mange års erfaring med å avle og håndtere Maltipoo-valper, har vi enorm informasjon om valpene vi flytter til deres evige hjem. Som et resultat kan vi gi deg detaljert informasjon om valpene du skal adoptere. Vi vil gi informasjon som Maltipoo-temperamentet, stellbehov, komplett slektstre til valpen. Vi vil også gi deg informasjon om valpens vaksinasjon og aktiviteter.
  3. Sosialisering: Valper hentet fra møllere Maltipoo-valper hjemme er allerede blitt introdusert for omgivelsene sine, vi gjør det til en prioritet å sosialisere valpene våre i svært ung alder. Dette betyr at valper fra oss vil være veldig vant til menneskelig samhandling og vil være godt tilpasset før valpen kommer hjem til deg. Våre valper før de flytter til sitt nye hjem må ha eksponering for forskjellige mennesker, miljøer og stimuli. Dette sikrer at folk er klare til å tilpasse seg hjemme med mennesker og andre kjæledyr.
  4. Ansvarlig avl: Oppdrettere som jobber med Miller Maltipoo Home samtykker i å utføre ansvarlig avl, det vil si å sørge for at de ikke overavler hundene sine og at valpene ikke skilles fra moren sin i veldig tidlig alder. Vi har også kontrakter som beskriver vårt ansvar og våre forventninger som beskytter kjøperen og hunden.
  5. Støtte: Vi forlater ikke bare valpen etter at du har tatt den med hjem, vi er tilgjengelige for å svare på spørsmål og gi hjelp i tilfelle du støter på problemer med din nye pelsbaby. Vi har likeledes en gratis returpolicy hvis du ikke lenger er i stand til å ta vare på Maltipoo-valpen som sådan sørger for at hunden alltid er trygg og har et omsorgsfullt og kjærlig hjem.

Hva vi forventer av en kjøper

Å kjøpe en Maltipoo-valp er en stor familiebeslutning, og vi forventer at hele familien bør akseptere før avgjørelsen. Det er viktig at familien din vurderer ansvaret ved å eie en hund, som inkluderer trening, sosialisering og regelmessig veterinærpleie. Du bør forstå at valper krever en betydelig mengde tid og oppmerksomhet og ikke å snakke om det økonomiske aspektet ved å eie en. Som sådan er det viktig å sørge for at du er klar for hele engasjementet før du tar en inn i livet ditt.

Contact Us Now

contact form
Sex
Name
Name
First
Last

Table of Contents

× 24hrs customer Service